Forum
Ahoj, dnes jsme se nastěhovali do bytu, kde máme loxone, ale miniserver je očividně v nějakým zaseknutým stavu a nechce naběhnout - viz video. Nefungují Touch tlačítka, takže si ani nerozsvítíme 🙁 po shození a nahození hlavního jističe to spadne zpátky do stejného stavu. Nedávno jsem na bytě byl a Loxone byl naprogramovaný a funkční. Zatím nemám ani přístup do systému, ani žádné počáteční proškolení. Poradíte prosím, co to je za stav a jestli se z něj můžu nějak svépomocí dostat?
Předem moc děkuji za rady!
https://youtube.com/watch?v=4E5oWsNSfiw
Vyřešeno. Odešla 2A pojistka na Power Supply.
Tak hlavně pořešit proč odešla. Někde může být nějaký problém a může se to opakovat.
Neviem ako zalozit novu temu ,tak sa prizivim tu.
Nevie niekto ako jednodcho odpojit dom od loxonu? Momentalne sa neviem dostat do aplikacie a manualne ovladanie osvetlenia nefunguje.
A restart miniserveru nepomohl? Nemůžeš se do app dostat, protože jsi ztratil hesla? Napiš více o co jde.
@kobra23 ano stratil som heslo ,respektive bolo zmenene prevadzkovatelom ( partnerom Loxone). Ma nevyriesene ucty so stavebnou firmou , ktora si ho najala na istalaciu. Somnou nekomunikuje a tiez nulova ochota z technickej podpory Loxonu. Nedokazem v dome manualne ani rozsvietit. Potrebovl by som Loxon odpojit nech mi nezasahuje do prevadzky domu pokial sa veci nevyriesia.
Tak pokud máš přístup k miniserveru, tak můžeš resetovat heslo a udělat si znova config a začít fungovat.
@kobra23 dakujem velmi pekne
Preco mi toto neporadili na technickej podpore Loxonu je zvlastne.
Potrebujm Loxon config naistalovat predpokladam , v poriadku.
Kde sa vypina napajanie miniserveru?
Ak to spravim podla toho manualu na Reset hesla ,tak vsetky sucasne nastavenia Loxonu sa zachovaju?
Chcel som pridat foto instalacie ,ale toto forum je na mna komplikovane 🤣
Vypnout miniserver = vytáhnout na něm svorku napájení.
Vše se smaže a musíš si to znova naklikat.
Anebo si najdi někoho, kdo to za tebe udělá.
@kobra23 je aj podobny navod ako vsetko naklikat do Loxonu?
Bude mozne ovladanie osvetlenia manualne ,alebo bez znovu spustenia loxonu to nebude mozne?
Není.
Ale světla nakonfigurovat na zapnout vypnout zvládne i cvičená opice.
Potrebujem na fungovanie nejakeho Loxone partnera? Volal som dvom a vsetci maju pre mna nepochopitelne obavy prevziat to a musia si to overovat v loxone. Tiez v loxone mi tvrdili ze nieje ziadna ina moznost ako sa dostat k systemu , len cez ich partnera ...
Tak asi záleží na smlouvě, kterou jsi s tím kdo to montoval uzavřel.
Je to zařízení již tvoje? Nemáš u nich dluh? Jaký je důvod, že nemáš přístupy atd.