Forum

Forum

IP Kamery kompatabi...

Notifications
Clear all

IP Kamery kompatabilni s Loxone

138 Posts
46 Users
4 Reactions
52.4 K Views
(@ljlox)
New Member

IP kamery PARTONUM.eu a brát si z nich jpeg stream. Nastaveno za 5 min. Návod zde: https://www.patronum.eu/a/jak-pridat-ip-kameru-patronum-do-loxone pro běžné účely zcela dostačující.

ReplyQuote
Vlad
 Vlad
(@vlad)
New Member

Ahoj!

Všiml jsem si, že dost z vás používá kamery společně se Synology Surveillance Station (SSS). Doma rovněž používám jednu Hikvision kameru a jeden rtsp stream z RasPi v SSS, ale zatím musím říct, že s tím mám jen ty nejhorší zkušenosti. Především prohlížení náhledů kamer v monitorovacím centru je jak čekání na Godota, každý posun na časové ose je otázka desítek vteřin načítání a následný stream jede cca pětinovou rychlostí (pokud se vůbec načte). Kromě toho jsem si všiml, že sledování přes Safari mi nefunguje prakticky vůbec a je potřeba webové rozhraní otevírat v Chrome.

A teď otázka na Vás, kteří jste s SSS spokojení - jaký typ NASky používáte? Já se totiž obávám, že moje potíže by mohly z velké části být způsobené tím, že monitorováním trápím starou nevýkonnou DS220j.

A otázka dvě - má smysl kupovat na "surveillance" výkonnější NASku, když na ostatní potřeby mi dostačuje současná, anebo lepší koupit rovnou dedikované DVR?

ReplyQuote
Pavel
(@pa-v-el)
Member

Ahoj, odvažuju si tvrdit na 100%,  že ta pomalost je kvůli výkonu DS220j má to slabej procesor a málo RAMky.

Já mám na kamery NVRko, ale věřím že na nějakém výkonějším hardwaru by Synology jelo v pohodě. (třeba Xpenology na HP microserveru 😊 )

ReplyQuote
Page 10 / 10
Share: