Forum
Ahoj používáte někdo nový config a blok osvětlení? Asi jsem úplně blbej, ale kam se poděl vstup R, který prostě komplet osvětlení vypne? Používám to na na noc nebo alarm, když se odchází z domu, že vypne světla v celém domě, ale teď to tam není? Nebo jaká je nyní loxone logika? Nouzově jsem zatím použil vstup buzzer a nastavil jsem vše vypnuto, ale to mi přijde ujeté teda 🙁 Vstup Off blok zablokuje úplněj což se mi nehodí - při alarmu v noci chci aby stále fungovalo noční osvětlení na pohyb. Rtd je zase jakýsi reset do defaultu, když to někdo rozdrbe.. Díky za nakopnutí.
Musíš na OFF poslat jen krátký impuls.
Ahaaa ono je to i v návodu já jsem ale.... díky :)) Já to prvně zkoušel s alarmem, ale ten po vypnutí zase světlo rozsvítil tak impuls mě nenapadl 🙂 Tvl 🙁
To buď rád, že máš s touto verzí jen tyto "starosti". Já už bych o této verzi mohl napsat diplomku. Každý týden něco zlobí. A pokaždé něco jiného.
Zatím jsem na nic moc nenarazil, používám jen základní jednoduché funkce, ale nevím zda se mi to nezdá, ale přijdě mi, že u těch světel zlobí i pohyb/přítomnost čidla v kombinaci s uživatelskými režimy... 🙁
Pokud používáš zapuštěné čidla přítomnosti, tak si tato verze sama přenastavila úroveň reakce na ruchy/zvuky.
Tím pádem spousta věcí nefunguje správně.
Nene mám klasické přisazené.. ale přijde mi že si to žije vlastním životem 🙁
Resp ten blok - mám 2 nálady a pritoritu na alarm buď tlumené osvětlení nebo jedno světlo přes den a když je alarm rozsvítí všechno přitom taková nálada v automatice ani není už asi blbnu, to je z toho, že tohle dělám večer.. a teď mi dokonce přestaly reagovat i fyzické tlačítka už asi blbnu grr 🙁
Jsem to musel celý smazat ten blok a nastavit znovu, aby fungovaly tlačítka..?? 🙁
Nicméně druhý uživatelský režim do automatiky mi nefunguje - libovolný OK, jak mám alarm, nebo přes časovač další a priorita 1 tak se prostě nerozsvítí.. nechápu 🙁
Ve vizualizaci ten režim je aktivní přes live view, ale světlo zůstane zhasnutý 🙁
Zničeho nic to začalo fungovat - neudělal jsem žádnou změnu jen jsem to proklikal tam a zpět a znovu poslal na miniserver asi jsme oba unavení už.. tvl to je na mě moc už ani světlo mě neposlouchá 🙂