Zabijácká ráčna

Zabijácká ráčna

Tak jsem dneska vyrazil na stavbu pokračovat v konzolích na žaluzie. Udělal jsme jednu a fous druhé…

zada (Small)

…. pak najednou hrk-škub-au. Křeč a bolest od ruky přes záda do hrudníku až jsem se nemohl pořádně nadechnout. Tak jsem chvilku přemýšlel, co to bylo, a vyzkoušel pokračovat v práci. No ani prd.

2016-07-24 13.31.39

Jak jsem tak utahoval šrouby na konzoli pomocí ráčny, tak jsem zřejmě nějak blbě cuknul rukou a komplet sem si zablokoval záda. Za vypečené bolesti jsem ještě zvládl slézt z lešení, lehl jsem si na připravené balíky plovoučky a volal I. že mě musí přijet vyzvednout a odvézt do nemocnice (tu pak obratem dovezl náš kamarád S., čímž nám nevím už pokolikáté vytrhl trn z prdele, za což mu opět patří obrovské díky).

HLM1b5923_urazov

Tuhle bolest jsem už dobře znal. To stejné se mi povedlo před necelým rokem při zdění. Tenkrát jsem to zkoušel 2 dny doma vyležet a do nemocnice jel až pak. Tentokrát jsem byl moudřejší.

Na pohotovosti jsem klasicky dostal injekci do zadku, k tomu prášky na doma. A pokud to bude postupovat jako minule, tak za dvě-tři hoďky opadne největší bolest, já se budu moct začít předklánět a zítra to bude ok úplně a já budu moct pokračovat na žaluziích ;-).

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentáře
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Milan
Guest
Milan
7 years ago

Tak přejeme brzké uzdravení ať vše běží dle plánu.

Martin
Guest
Martin
7 years ago

Mám známého maséra. Říkal že ty injekce jsou pekne svinstvo uvolni všechno né jen blokly sval, sice to pomůže, ale z dlouhodobeho hlediska to vůbec není dobré. Měl by ses odměnit a zajít si na opravdovou masáž

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x