Další tři šáry štítů

Další tři šáry štítů

Podle plánu jsem dneska zajel na barák udělat další část štítů. Oproti původním čtyřem jsem ale nakonec udělal jen tři.

2015-10-11 14.14.07

Oficiální důvod je, že to chtělo nechat zatuhnout, protože se to už dost hýbalo. Neoficiální je ten, že to bylo už fakt pekelně vysoko, foukal vítr jak blázen, nahoře už to nebylo úplně vyškofobik-friendly a k tomu byla ještě dost kosa.

2015-10-11 12.59.17

Na druhou stranu si myslím, že bych příště ještě tak dva-tři šáry zvládnul, pokud půjdou kozy ještě o něco zvednout. A pak už by chyběly jen jeden/dva šáry a ty bych určitě loupnul taky. Ale nejspíš s tím už počkám na zedníka, abych ho neošidil o veškerou legraci (ne že by na něj ještě nečekalo zdění dalších cca 2m komína 🙂 ).

2015-10-11 12.59.27

A takovejhle fešák jsem dneska byl. Nafasoval jsem doma starý lyžařský oteplováky, kulicha na blbečka, parádní rukavice z likvidace baumaxu a starou bundu+svetr. Soutěž krásy bych sice nevyhrál, ale bylo v tom opravdu teplo. Což sem v té vyšce opravdu ocenil, protože ač se to nezdálo, tak nahoře už profukovalo opravdu solidně.

2015-10-11_15-54-24

A pozor, dneska mám i timelapse. Sice jsem opět jako první zazdil zeď blíž k foťáku, takže ta vzdálenější pak už vidět nejde, ale nějak sem neměl sílu jen kvůli foťáku všechno na začátku stěhovat (protože brigádník pět nezklamal a dorazil o 45min později než v domluvený čas).

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x