Forum
Tak jo, je asi zase cas na hospodu ;-). Prace stale mnoho, tak to pojdme rovnou domluvit, at si na to vsichni udelame cas.
Sraz bude 14.4. od 14h, rezervace je pro 14lidi (aby se to dobre pamatovalo 🙂 ).
Tady zas hlasovani, kde bude nejvice hlasu, tam to bude:
https://xoyondo.com/dp/L9Tb3Nst766IZ2c
Lokalita opet Lisensky pivovar v Brne, tou dobou uz bude teplo, takze nejspis na zahradce.
Rezervace je udelana, budu se tesit
L.
Zatím to vypadá na 14.4. chudák Richard, přitom se tak těšil 😉
Jj, klasika. Ten kdo to zburcuje pak nemůže. Já už mám teda rezervaci na to 14.4. a Richard to snad nějak pořeší.
hehe, klasika ;-). Ale tak treba Richard sezene vice lidi na ostatni terminy, aby to prehlasoval 😉
🤣
kolik cernych dusi mam "sehnat"? 😀
...co ted?
nice ;-). takze teda dame 14.4. jdu to rovnou zabookovat
Tak jo, 14.4 ve 14h pro 14 osob.... :-)))
To mám za to, že sem se posmíval Richardovi 😐
Jsem v ohrožení, měl jsem původně jet s holkou na přijímačky ve čtvrtek a v pátek manželka, ale ta zase musí být v pátek v práci kvůli zápisu, takže pátek musím já. Nevím jak dlouho takový přijímačky trvají, jestli stihnu po skončení hodit dceru domu a vrátit se na nějaký vyzvedávací bod. Nebo možná posadit dceru na autobus a zůstat v Praze, no uvidíme...
@l Ahoj, můžu se k vám zítra přidat do hospodu? Stavím si teď pasivní dům a rozhodl jsem se realizovat si svépomocí Loxone instalaci. Už mám většinu Loxone komponentů doma a teď na stavbě tahám kabely, tak jsem si říkal, že je správný čas ještě elektroinstalaci prodiskutovat se zkušenějšími, před tím než bude vše pod omítkama.
Rád načerpám nové informace a případně se podělím o moje zkušenosti z embedded světa.
Samozřejmě se zastav. Trochu ti nabouráme tvé plány a zvýšíme rozpočet na dům.
@jarekparal rozhodne prijd, nova krev je vitana ;-). Vetsinou dotycni odchazeji s uplne jinym domem, a nebo to pak o sve drevostavbe poslouchaji dodnes, ze @richard 🙂
No tak za to zajtra nestiham. Budete to muset zvladnut bezomna :D.
Pokud nebude problém, tak naše skupina z dalekého česka přijede po 14:00 hod.