Forum
Co říkáte na představenou Loxone meteostanici?
Ja osobně mám projekt hodně s využitím TREE, takže mi to zapadá do koncepce (jasně primárně využiju senzor větru, který by se dal řešit i výrazně levněji).
Letmo mi nevychází ani srovnání s ME12/ME13 úplně blbě, čili na Loxone poměry předražené jen běžně. Nebo něco přehlížím? 🙂
Jiz o ní vím nejakou dobu a cekal jsem to osobne drazsi. ME12/13 je ze strasnyho plastu, vypada strasne lacine. Montoval jsem 2 a jedna uz byla 2x na reklamaci. Už bych do toho nešel. Todle vypada mnohem lépe.
tyjo ta cena je fakt na Loxone poměry zajímavá. Já jsem už koupil ME13, jako je to takový plastový, ještě jsem to na střechu nedal, čekám, až bude stožár, ale myslím si, že funkci to plnit bude. Tohle je taky zajímavá alternativa, ale už to není takové to "naše" bastlení 🙂
Mě se zdá, že toho umí měřit 1/2 co ME13 (směr větru, tlak, úhrn srážek). A hlavně zase to jejich tree 🙁 Asi si ho jednou taky pořídím...
Včera byla asi za 9tis, dnes za 12700. To už se mi nějak líbit přestalo.
bohuzel, zmenena cena
sracka a zase tie ich keci o nicom...kupovat webovu sluzbu ktoru nechcem ako "vyhodny" balicek
Ja teda uplne neviem o com je ta ich service, ale toto je zadarmo:
Cau, me dneska prisla, vypada docela v pohode / ale taky moc hodnotne z blizka nepusobi (dve barvy bilyho plastu na noze a tele)... Jinak je to aspon celkem maly.
killeriq: pobavilo 🙂
Diskuze na Loxone fb nema zadny smysl. Furt si tam dokola jedou ten jejich Apple wannabe style.
slunko: jde to alespon zavesit treba na antenni stozar?
2 slunko: jak funguje ten loxone weather na 10 let. Dostanes ktomu kod ktey nekam zadas ? Vlastne bys teoreticky mohl ten kod prodat dal a nechat si jen meteostanici ?