X
Začínáme řešit bankovní účet

Začínáme řešit bankovní účet

Jelikož se nám od pondělka dařilo a vyřešili jsme řadu věcí, mohli jsme se ve středu pustit do zařizování bankovního účtu.

Opět nám v počátečním hledání a řešení banky pomohl web firmy IncParadise (ne, opravdu nejsme placeni ani nijak navázáni na tuto firmu 😉 ). Krom mnoha jiných užitečných informací je na jejich webu i stránka s doporučenými a vyzkoušenými bankami a bankéři.

Prošli jsme si tedy jejich “nabídku” a zvolili si CitiBank. Konkrétně jejich produkt CitiBusiness® Flexible Checking Account (případně CitiBusiness® Streamlined Checking Account) v kombinaci s CitiBusiness® Online a Business Credit Cards from Citi®.

Pro představu, takto vypadá cenová tabulka produktu Flexible Checking Account:

Bankovní účet bude stát $10, případně $15 dolarů měsíčně, při $5000, případně $10000 na kontě je poplatek odpuštěn. V rámci měsíčního paušálu je k dispozici 25, případě 500 transakcí zdarma. Která banka vám toto dá v ČR, bohužel.

Takže jsme kontaktovali doporučeného bankéře ze CityBank, bohužel má zrovna dovolenou (nic nemůže jít úplně snadno :-)). Přeposlali jsme tedy žádost o účet i jeho kolegovi, na kterého se mají klienti v jeho době nepřítomnosti obracet. Uvidíme co bude dál.

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentář
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Roberta Arnala. Kontakt na něj jsme dostali ze stránek Johnovy firmy IncParadise. Ze začátku šlo vše dobře. Poslali jsme email s žádostí o založení účtu, kde jsme popsali, co a jak bychom […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x