Crypto.com – vyplatí se vydržet

Crypto.com – vyplatí se vydržet

Tak dneska jen malá kryptoměnová vsuvka. Při ranní kontrole portfolia jsem zjistil, že CRO token z Crypto.com již odlétl směr měsíc a udělal momentálně +320% od lokálního dna. Gratulace všem, kdo se tenkrát na základě našeho článku zaregistrovali a dvojitá těm, kdo třeba ještě během poklesu nějakou další část dokoupili (na základě druhého našeho článku). A i když to nějakou dobou padalo, tak jsme nakonec velmi pěkně odměněni (a předpokládám, že ještě není konec).

(https://www.tradingview.com/symbols/CROUSDT/)

Větší část mincí mám momentálně uzamčenou ve staking programu, takže prodávat nemohu a ani bych hned neprodával. U Crypto.com jsem na růst sázel přesně z důvodu, který se nyní děje. Mají vcelku pěknou a vyladěnou aplikaci, umožňující vstup novým lidem do kryptoměn. Nákup přes ně je snadný a poplatky nejsou zas tak hrozné (samozřejmě jsou vyšší než na velkých burzách). Proto si myslím, že ještě nějakou dobu CRO token poroste, protože ta pravá kryptoměnová horečka mezi lidmi teprve začíná (do teď to byla spíš horečka institucí).

Pokud byste chtěli nákup kryptoměn vyzkoušet, a třeba i na CRO tokenu zaspekulovat, můžete se registrovat přes můj link. Odměna už je bohužel jen $25 (namísto původních $50), ale i tak to jsou peníze zdarma. Jen vždy pamatujte, že kryptoměny umí velmi rychle růst, ale také rychle padat. Je potřeba být trpělivý a nedělat unáhlená rozhodnutí, což lze dělat jen ve chvíli, kdy máte zainvestováno jen tolik, o kolik si můžete dovolit přijít.

Pokud se chcete registrovat, můžete zde: https://crypto.com/app/n68rc4fre8, návod na registraci najdete zde: https://www.vodnici.net/2020/10/crypto-com-nakup-z-karty-bez-poplatku/

Poznámka: Zdá se, že dnešní raketový růst způsobil velký příliv lidí do Crypto.com, takže je celá aplikace i web dost zabrždený a místo nedostupný. Pokud Vám to nepojede, zkuste to později.

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x