Rekapitulace a podpora našeho blog 2021

Rekapitulace a podpora našeho blog 2021

Ahoj všem pravidelným i nepravidelným čtenářům. Máme tu zase konec roku a opět příležitost pro Vás udělat dobrý skutek :). Stejně jako předešlé roky, i letos bychom rádi vybrali prostředky na provoz blogu na další rok a třeba i nějakou tu korunu navíc na plínky či rum :).

Podpořte nás

Věříme (i díky statistikám níže), že náš blog pomáhá velkému množství lidí, a proto bychom rádi, kdyby se nám i letos povedla vybrat nějaká zajímavá částka na provoz a třeba i jako odměna za všechnu naši práci. Jak určitě víte, blog děláme úplně zdarma a je bez jakýchkoli otravných reklam.

Náklady na provoz blogu se oproti loňsku nijak nezměnily, takže tentokrát to nebudu rozepisovat zas tak dopodrobna. Provoz blogu stále vychází na cca 12500 Kč ročně, za hosting, doménu, ale hlavně WordPress pluginy a odeslané emaily na fóru.

Stejně jako minulý rok, i letos můžete peníze zasílat na náš AirBank účet 1012036013/3030, kam můžete nasměrovat jak jednorázovou částku, tak třeba opakující se měsíční platbu. Dále můžete využít službu Patreon, která bude měsíční příspěvek posílat za Vás.  A milovníci kryptoměn (když už máme BTC tak krásně vysoko) mohou využít BTC peněženku 3DaptTkrYkXnxdf5JSsbXDXivu35bigbw5. (Pro SK čtenáře: IBAN CZ9730300000001012036013, BIC AIRACZPP).

Jako minulý rok, i letos budeme postupně uveřejňovat křestní jména dárcu zde na stránce. Pokud chcete být plně anonymní, napiště to prosím do poznámky k platbě.

Rekapitulace 2020

Ke konci roku patří i rekapitulace uplynulého roku, tak letos pojďme nahlédnout za oponu našeho blogu a podívat se na čísla, jak si vedeme.

Začnu fórem. Na fóru je nás už skoro 900 uživatelů, celkově jsme vytvořili 1200 různých témat, které obsahují 26000 různých zpráv.  Z toho letošních je 350 témat, 7000 zpráv a 200 nových uživatelů.

Na blogu jsme za rok napsali 42 článků a tím se dostali na 620 článků celkem, pod kterými letos přibylo nových 820 komentářů z 6200 celkových. Do Wiki sekce pak přibylo 12 nových návodů (z celkových 42) nejen od nás, ale i od našich čtenářů.

Co se návštěvnosti našeho blogu týká, i v ní si nevedeme zle. Denní návštěvnost na blogu se pohybuje mezi 600 návštěvníky ve slabších dnech, po 900-1000 lidí ve špičkách. V průměru si náš blog přečte každý měsíc 25.000 lidí. Každý návštěvník prohlédne při jedné návštěvě průměrně 4 stránky a stráví na našem blogu 7 minut a 20 sekund.

Ačkoli jsou to všechno jen čísla, jsme za ně rádi. Díky nim vidíme, že to, co děláme, má smysl. Že náš investovaný čas stále pomáhá spoustě lidem. Je totiž radost pracovat na něčem, co lidé opravdu používají.

Proto, pokud jsme Vám jakkoli pomohli, ať už při stavbě, při vybavování domu chytrou domácností, při kutění, nebo třeba díky nákupu kryptoměn, budeme rádi, když nás letos opět podpoříte pošlete nám nějaký vánoční dárek :).

Díky!

Díky všem za pomoc. Budeme se na Vás těšit i v roce 20201 u dalších článků, návodů či v diskuzích u nás na blogu!

Dárci

Libor S.,Pavel Š., Dalibor K., Jakub H., Lukáš N., Aleq, Jiří K., Jindřich K., Richard M., Jakub K., Petr L., Vlastimil B., Jan S., Martin L., Lukáš A., Jan H., Ondřej Z., Jiří K., Libor S., Michal K., Zdeněk Š., Petr M., Radek Ú., Vojtěch K., Otta M., Jakub Š., Pavel S., Bohuslav P., David G., Peter M., Michal Ž., Jozef H., Pavel Š., Michal B., Michal F., Ctibor  V., Petr P.

 

PS: Díky moc za některé zprávy a poděkování. Opravdu nám to udělalo radost 🙂

 


PS: Obrázky využity ze služby www.freepik.com

 

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
5 2 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

17 Komentáře
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dalibor
3 years ago

Co dodat… je krásné že “to” funguje nikoliv však “samo se” ( ani smetí “se” nevynese ) díky a všem aminům za provoz blogu. Věřím, že každý kdo čerpal informace je natolik soudný aby přispěl… spousta přispěvatelů zdarma, pro Radost a prospěch druhých poskytne informace a návody… možná na něčem na čem si sami “natloukli” ústa, stálo to peníze a čas. Nelze jen brát je třeba i dávat.

Zvláště v této době, kdy to vypadá, že nás “štěstí” tak trochu testuje co vydržíme. Právě v této době je bytostně důležitá “Radost” jako jediná pozitivní z hlavních emocí ( ty tři ostatní jsou : Strach, Hněv a Smutek ).
Takže udělejte si Radost tím, že uděláte radost někomu jinému!
Za sebe díky všem, co mi pomohli na tomto blogu ( a nejen s Loxone 🙂 )

dalibor
3 years ago
Reply to  L

Ahoj tak pokud jsem dobře počítal je celkem 37 finančních příspěvků je to vůbec dost na financování blogu ????
Pokud ne tak bys měl vyzvat ostatní co se “sorryjako” vezou, aby taky přispěli . A to se nebavím o aspoň nějakém příspěvku pro tebe za ten čas co tomu věnuješ i kdybys měl peníze proměnit ve (vy)pitelné naturálie ! ( mám nový recept : 0,5 l 54% slivovice + 150 g medu + léčivé konopí ve formě stonků ( nééé listy ) to nechat 30 dní odpočívat a pak ráno a večer užívat po 1/2 deci 🙂 )

P.S. už asi všichni, díky dětem, umí a mají (za)instalovaný Zoom nebo jinou videoptákovinu . Co tak vypsat termín VsV ( Virtuální setkání Vodníků ) jako aspoň nějakou náhradu místo chybějících hospod. Téma ? Nutné pro účast ( jinak moderátor účastníka vykáže z konference ) nalitý krigl piva na stole tak aby bylo vidět na kameře.

Aleq
Guest
Aleq
3 years ago

Hodne zdaru a diky!

pavka28
3 years ago

Připojuji se s díky..

Blog je velkou inspirací

Příspěvek je to nejmenší jak poděkovat za čas který jsme ušetřili díky jeho existenci.

skybor
3 years ago

Díky za blog a všem co se tady dělí o své zdary i nezdary. Opravdu je to velká studnice informací a inspirace … Doufám, že bude pokračovat ještě dlouho, nejlépe doživotně 🙂

elpaso
3 years ago

JE TO TAK, je to super! diky za to! vlastne je to jediny misto kam kvuli/s loxonem chodim, mistni uroven je skutecne na urovni 😉 gl&hf ve 2021!

past
3 years ago

Díky za velmi inspirativní web, který mi již mnohokrát pomohl. Rád jsem přispěl. Pavel

Trebor
3 years ago

Zdravím. Poprosím IBAN číslo účtu.

MiStr
3 years ago

Přidám i své díky a posílám finanční příspěvek. Načerpal jsem zde pár postřehů, hlavně o vytápění a automatizaci, ačkoliv Loxone jsem nepoužil, stavím si vše po svém a ovládám v Home Assistant.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x