X
Crypto.com – změna poplatku při nákupu kartou

Crypto.com – změna poplatku při nákupu kartou

Tak jsem tu se smutnou zprávou. Nic pěkného netrvá věčně a nedávno oznámené zrušení poplatku na nákup kartou na crypto.com bylo opět změněno.

Bohužel, od 2.11. 7:00 UTC budou poplatky opět zavedeny a v případě České Republiky bude poplatek 1.99%. Škoda.

Celý sazebník poplatků je zveřejněn zde.

Pokud jste někdo plánovali do budoucna nakoupit BTC a přitom byste ale ještě rádi využili možnosti nákupu za 0% fee, řešením je koupit USDT (USD tether nebo digitální dolar) a v něm peníze podržet do doby, než se rozhodnete nakoupit BTC či jinou minci.

Osobně to nyní tak udělám v případě mé Skrill karty, kde by výběr přes účet vycházel zbytečně draze, takže převedu zbytek peněz do USDT přes crypto.com karty ještě za 0% fee a až bude nějaká příležitost, tak peníze investuji.

PS: Fakt mne to mrzí, protože hlavní důvod proč využívat CDC kartu byl právě možnost průběžného investování do krypta bez poplatku. Holt se budu muset poohlédnout zase někde o dům dál.

PS2: Ještě sem hodím tento screenshot, což je původní oznámení na CDC telegramu, kde deklarovali “trvalé” snížení poplatku.

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentáře
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dan
Guest
dan
3 years ago

Ahoj, ta informace z telegramu. To se bohužel prý neobratně vyjádřil správce českého telegramu. Oficiální vyjádření bylo pry jen že bude snížen.

Jinak stále máš možnost koupit za 0 když dobiješ eur SEPA. Přes revolut za středový kurz a bez poplatku ze SEPU. Jestli má i nějaká česká banka sepa zdarma netuším.

A ja ted mimochodem zvažuji přechod z Ruby na vyšší tier, teď po propadu CRO je za příjemnou cenu a navíc po 2.listopadu tiery zdražují na 2,5 násobek. takže buď teď nebo nikdy 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x